Η πρόσφατη πανδημία του COVID 19 μας έφερε αντιμέτωπους με νέες πραγματικότητες. Η καθημερινότητά μας ξαφνικά άλλαξε. Οι μέρες που διανύουμε σαφώς ανέδειξαν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για ατομική ευθύνη και δράση. Είναι καθήκον μας να δείξουμε υπευθυνότητα και να σεβαστούμε τον συνάνθρωπο μας ακολουθώντας τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας και της κυβέρνησης.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η καθαριότητα των δωματίων και όλων των χώρων του καταλύματος γίνεται με απορρυπαντικά και απολυμαντικά της εταιρείας KLINEX και Bhealth καθώς και με την χρήση υποχλωριώδους νατρίου (χλωρίνη). Κάθε δωμάτιο έχει τα δικά του πανιά καθαρισμού. Όλα τα υφασμάτινα στοιχεία του δωματίου καθώς και τα δύσκολα σημεία καθαρίζονται με επαγγελματική σκούπα ατμού KARCHER Professional SC2 EASYFIX σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες > 70°. Ο ιματισμός του καταλύματος πλένεται σε συνεργαζόμενο καθαριστήριο τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 60ο C (πλύση και στέγνωση). Το προσωπικό είναι εξοπλισμένο με όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό που ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

ROOM SERVICE

Τηρούμε τις εντολές του ΕΟΔΥ και αναστέλλουμε την καθημερινή υπηρεσία room service. Ο καθαρισμός των δωματίων και η αλλαγή του ιματισμού γίνεται κάθε 3 ημέρες τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Παρακαλούμε όταν αναχωρείτε από το δωμάτιο να κλείνετε τον κλιματισμό και να ανοίγετε τα παράθυρα για τον καλό αερισμό του δωματίου. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Ωράριο room service 09.30 – 13.30 .

CHECK IN – CHECK OUT

Διεύρυνση διάρκειας check out και check in (check out έως τις 11.11 πμ και check in από τις 3.00 μμ). Η μεταβολή αυτή της χρονικής διάρκειας είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

Σας καλωσορίζουμε στον Ελαιώνα και σας ευχόμαστε Καλή Διαμονή!